Dacia Duster

Jauna automašīna Dacia Duster. Viedokļi?

Snowagain    4 Ja jauns, tad viennozīmīgi JĀ!
Ļoti labs auto par to cenu! Būvēts uz Nissan X-Trail platformas, visnotaļ pārbaudīta un izturīga a/m. Dīzeļa dzinēji no Renault, pārbaudīti un pie pareizas un savlaicīgas apkopes ir ilgmūžīgi. Visnotaļ sabalansēta konstrukcija.
Vienīgais, kas varētu būt labāks - salona apdare, bet pie tās cenas neko vairāk arī nevar prasīt.
Kwintas kundze - ja jaunu, tad pērciet droši.
Ja jaunas Dacia vietā nopērk 5 gadīgu VW Tiguan (~250000km noskrējiens), tad tā ir tikai un vienīgi galvas problēma. Nez kāpēc eiropā jaunu Dacia nemaz tā nevar "uz sitiena" nopirkt, jāgaida rindā. Un eiropā Dacia ir samērā populārs auto, starp citu.

multi    1 Njā padomija sabruka, bet klauni palika :D Aristokrāti atradušies, pat jaunu audi no salona nevarat atļauties, tik cik no turka nopirkt Vācijas škilteni...

Dvinsky  2 1 Interesanti, automātiskā kārba šim auti ir pieejama? Mūsdienās tak nepirks jaunu auto ar manuāli.

Snowagain      Dvinsky
Ir arī automāts. Ne tas labākais, 4 pakāpju, bet ir.

janisb      =>Snowagain rindā ir jāgaida uz lielāko daļu auto, tiesa eieropiešiem salons parasti iepērk populārāko modeļu un krāsu kombinācijas, jo zin, ka pārdos, bet tiko pasūti kādu extru, tā jāgaida 3..5 mēneši. Daciu neviens neriskē pirkt bez pasūtījuma, jo var arī nepārdot...
Dīzeļiem problēmas pie 300k sākas gan sprauslas kan sūknis, attiecīgi jāņem tikai ar nelielu pārbaudāmu noskrējienu (līdz 150k) vai arī benzīnnieks, ar tiem problēmas minimālas.

vilks28    1 Pie 300 kāšiem visiem sākas problēmas ar sprauslām . Gan bošam , gan delfai .Es personīgi esmu ļoti apmierināts ar k9k dīzeli 1.5 cdti Uz plates 380 000 un neko brauc , bez sprauslu remonta.4,5 l uz 100 km.

av2    1 Jauns autinnss ir jauns. Punkts. Mani arii neinteesee, kas ar vinnu notiek peec 3 gadiem, kad nomainu uz naakamo . Un nevienai massiinai arii tos 3 gadus nav nekaada, absaluuti nekaadu probleemu. Marka ir tikai, un tikai gaumes , un savu konkreetu transporta vajadziibu... lieta muusdienaas.
Konkreeto autinnu nezinu, bet, kaa jau teicu, jauns ir jauns, jo vari mieriigi dziivot , un domaat par dziivi, nevis dzelzziem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu