Auto pārdošana Latvijā

Auto pārdošana LatvijāAizdzinu autiņu uz Lv, jo man te Vācijā ir darba devēja autiņš. Labs autiņš. Jauna TA. Meklējupircēju. Kur atrast pircēju?

kvarts      Ja gribi pārdot auto liec reālu cenu, ja gribi nopelnīt, tad var arī zaudēt....oho gan neko nepārdosi un vērtīgu padomu neiegūsi...

av2    1 Ja 21 gadsimtaa .....jaabrauc ar manuaalo kaarbu, nu iznnemot ralliju un muuzziigos bezcellus aaaPRIKaa, tad labak braukt ar taksi. Ir jau kam patiik spaardiities pa pedaalliem, un arii karburaatori ir labi, un condiciopnieris autinna.... pilniigas ssausmas sagaadaa :)) Par gaumi nestriidaas. Bet sseit nav nekaada sakara ar nemaaceessanu, vai ekanomiku. Varbuut iesaakumaa pabraukt passam ar labu autinnu, un tad izteikt viedokli par ..."automatiem" , a?
Tas nu taa. Par konkreeto autinnu. Paskaties LV Internetveikalos cik maksaa liidziigi, nomet mazliet, paardosi aatri, un bez galvassaapeem. Protams, ja autinnss tiessm labs. A taaa, kaa to zini, ka ir labs ? Ir mehaanikkis vinnu paskatiijies...no apakssas , disagnostika izdariita ,cik ir reaalais nobraukums , nekas netek, ella nesuucaas , nav faulti ecm atminna , velk labi , riepas neeed , degvielu need , bliives visaadas sausas utt ?)

janisb  1   =>av2 tomāts domāts nejēgām, manuālā kārba tiem kas māk braukt. Reāli ir diezgan grūti nopirkt normālu auto ar manuālo kārbu. Risinājums ir tomāti ar manuālo vadību zem stūres, ar tiem var braukt, pat kādu sekundes daļu var vinnēt uz pārslēgšanos salīdinājumā ar manuālo. Te gan nav stāsts par par konkrēto pensionāru/laucinieku modeli.

kosrem    1 Man bija autiņš no Vācijas 18 gadus nobraukājis. Šeit Latvijā pa bedrēm un lūkām kas nezin kāpēc vienmēr atrodas zem riepām,(3-5cm dziļumā) un ne katru reizi pamanīsi, dažos gados tā arī nodauzīju, nokratīju autiņu, ka vairs nav braucama.

Chevy      Pircēju meklē centrāltirgū!😂

av2    1 janish - varu speciaali tev atkaartot - nekaada sakara ar nemaaceessanu. Man ir abi autiinni. Modernas ZF automaatiskaas kaarbas tiessam sleedzas labaak, aatraak, preciizaak, ekanomiskaak. Sport rezzimos pat saliidzinaat nevar ar manuaalo, daudz aatraak, un kaarbas vadiibas ecm tiessaam "zina" , ko tu gribi tajaa sekundee. Vieniigaa kaarba kas ir....nu taa, ir variaators . Braukt var, ne velti , nu piemeeram subaru pilniibaa paargaajis uz to , bet...man nepatiik ;( Un jaa, , pat visi superdaargie autinni pasaulee arii ir paargaajussi uz elektroniskaam karbas vadiibaam.Vai tas pilniigs automaats, vai divsajuugu , nav vairs svariigi. BMW un MB izmanto tikai pilniigus automaatus , pat visdaargaakajaam M , AMG versijaam. Taa luuk ir iistenibaa.
Sseit pat nerunaaassu par braukssanu muusdienaas ..muuzziigaajos sastreegumos . Nafigaa tiissaam izveeleeties manuaalo kaarbu, nav pat viena iemesla.

tracer    1 Njemot veeraa ka latvijaa peerk tikai vaacu nobrauktus auto..videejais auto vecums pari desmit gadiem.un vaacietis paardod auto kad naak virsuu lielie remonti.automaatiskaas kaarbas degvielas suuknji sprauslas..a muusu baalelinsh atplesttu muti glauda auto spiidiigos saanus un priecaajas ka ruusas nav..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu