Vai vīrietim pieklājas braukt ar mazu auto?

Sabiedrībā nereti dzirdam, ka mazo mašīnu (polo, golf izmēra) īpašnieki ir netradicionāli orientēti vai vismaz sievišķīgi. Bet laiks iet un šādi uzskati kļūst aizvien retāki. Mazu, vienkāršas firmas auto var iegādāties bez galvassāpēm par remontiem un zemu (līdz 200e/mec) līzinga maksājumu, kamēr par šādu naudu sanāk jau palietots premium apvidnieks vai universālis, kuri skaitās "vīrišķīgi".

Felde  1   Starpcitu,man ir pieredze-braucu uz randiņu,tikāmies stāvlaukumā,lai izkemtu,ko tālāk.... Piebraucu blakus ,un gana liels vīrietis,kapa ārā no sava vardulēna....un verot durvis-iebelza pa manu auto....
Izmēram ir nozīme! 😂 Itvisā! 😀
Netikšos ar mazu vīrieti....un tadu,kuram mazs auto... Un varbūt vel kas....😂

jaunkundze  1   Man jau šķiet, ka nav nekā seksīgāka, kā sportisks, smuks čalis iekš mustang 😍

Epifanija    1 Man vienalga kāda, tikai lai benzīnu nerij!

19strelnieks68    1 Auto izmēram nekas nav kopigs ar orentāciju,ja auguma gabariti ļauj iesēsties auto tad vis ira ok,muļķigi jau protams izskatas kad 100kg džeks brauc ar smartu;)

neratni_stasti    1 Interesanti, un kāda orientācija būtu vīrietim, kuram pieder, piemēram, trīs mašīnas, no kurām viena ir maziņa, bet cita - buss. Nekad neesmu dzirdējusi šādu aizspriedumu, un manā skatā dīvaini izskatās milzīgs džips Rīgas ielās, kuram pie stūres sēd vidēja apjoma vīrietis. Ne Rīgai tādu džipu vajag, ne arī vīrietim augums prasa lielu mašīnu.

fargo  1   sērkociņkastīšu īpašniekus tur nevis par pediņiem, bet čmošņikiem.

joens    1 :D Mazs ir pirmais Golf, otrais jau tā, bet šodienējais noteikti nav maza mašīna, pat jaunā Corsa tāda vairs nav. Maziņš ir Lotus Elise, tie šejienieši, kas mīt uz salas, gan jau labi zin (atceros kā Klārksons tādā locījās iekšā).

Peleks    1 nu ja tevi tāda huiņa satrauc tad man tevis žēl!! :D

Vaukskis    1 Jā, pieklājas, kaut gan no malas dažreiz izskatās jocīgi. Domas par sievietēm, kurām būtiski, lai auto nebūtu mazs, labāk izsviest no galvas, mazo auto īpašniekiem vajadzētu ignorēt tādas, bet koncentrēties uz tām, kurām patīk, ka vīrietis māk vadīt mašīnu un tāda manta vispār ir.
Pilsētās, braucot ar mazu mašīnīti, ir vieglāk manevrēt satiksmē vai "korķī", viegli mainīt joslas pirms krustojumiem. Tāds transportlīdzeklis ir ekonomisks un jauniešiem jautri kopā cieši sasēdušiem braukt, lai gan "saulīšu" griešanai maz piemērots. Ja cilvēks viens, bez ģimenes, tālu nebrauc un nekas īpaši liels vai daudz nav jāved , tad ar tādu pietiek. Tajā pašā laikā arī ar mazu auto var izcelties (piemēram, jauno "vabolīti").
Es padomāju, ka pilsētās dažādu iemeslu dēļ dzīvo procentuāli un skaitliski vairāk atklātu un slēptu homoseksuālistu nekā laukos, kur tomēr tradicionālās vērtības un izvēles pierastākas, līdz ar to loģiski, ka pilsētas apstākļos lielāka vajadzība pēc mazām mašīnām un tādas tiek pirktas, līdz ar to sabiedrībā izveidojies tāds priekšstats.

mareus  1   Man pašam ir AUDI b4 un esmu apmierināts,jo viņš ir vidēja izmēra ,eknomisks un pašam viegli un lēti saremontējams.Mazas mašīnas man nepatīk,jo nav stabilas uz ceļa un degvielas patēriņš iznāk lielāks nekā vidēja izmēra autiņam.Vairāk liekas,ka mazas mašīnas piestāv dāmām.

Laimnese    1 Man jau šķiet, ka auto jāpērk pēc maciņa biezuma vai iespēju robežām....

Valensija01  1   Būtu smieklīgi, ja uz randiņu vīrietis atbrauktu ar POLO 🤣Tagad varat noriet mani! 😉

kvarts  1   Katrai situācijai savu auto. Pa Rīgu ērtāk ar kaut kādu triperīti braukāt, tad citi raustās un ceļu griež. Uz randiņu nedrīkst ar glaunu auto braukt, vasarā der kabriolets, ziemā kaut kas no klasikas.

Geisha    1 Vispār jau esmu ievērojusi, ka mazlitrāžas onkas ar maziem kurbulīšiem izvēlas ļoti lielus autiņus. Kompleksi vai?

LaskovijMerzavec      "Pilsētās, braucot ar mazu mašīnīti, ir vieglāk manevrēt satiksmē vai "korķī", viegli mainīt joslas pirms krustojumiem." - jā ar Raptoru, RAM,KAMAZ,BELAZ ir pagrūti, bet ar mazajiem X5,GL, Nafigatoru un citiem - ar vienu pirkstu izdarāms:)

bumpastiks    1 Riktīgs vecis brauc ar tramvaju!

Aivariga  1   Mazas am īpašnieks un vienistabas dzīvokļa īpašnieks ir knauzeris pēc būtības, kurš nepieļauj domu, ka blakus varētu būt vēl kāds, kuram vajadzīga brīva telpa, vai ērti nolikt mantas.

dzilums  1   2021-02-16 00:33, njā..., ja itālija ir nabadzīga, tad kāda ir Latvija? Hiper nabadzīga?:D

tracer  1   Videjais kraaninja izmeers latvijaa 12 cm.peec statistikas.taapeec nebriinos ka lielu auto daudz ielaas

DanaL    1 Problēma, kā vienmēr, ir galvā. Ja tu izvēlies mašinu, atkarībā no tā, ko citi domā, tad bēdīgi.

Mana sapņu mašina ir maza un sarkana, un tikko no konveijera, bet reāli braucu ar to, kas ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu