Vai vīrietim pieklājas braukt ar mazu auto?

Sabiedrībā nereti dzirdam, ka mazo mašīnu (polo, golf izmēra) īpašnieki ir netradicionāli orientēti vai vismaz sievišķīgi. Bet laiks iet un šādi uzskati kļūst aizvien retāki. Mazu, vienkāršas firmas auto var iegādāties bez galvassāpēm par remontiem un zemu (līdz 200e/mec) līzinga maksājumu, kamēr par šādu naudu sanāk jau palietots premium apvidnieks vai universālis, kuri skaitās "vīrišķīgi".

Geisha      Darba darīšanās pārvietojos ar Toyota Auga - 75 zirgi, 1 litra motors, maza (4 vietas), ņipra, manevrīga. Darbam pilsētā viss ok. Uz bāņa īsti omulīgi nav pat ar 120 km/h.
Kad braucu uz lidostu pēc meitas, znota un mazdēla protams visu savu hlamu atstāju mājās, lai vieta bagāžniekā būtu 2 mazajiem koferiem.
Kad blakus ir kāds gruntīgāks pasažieris tad periodiski nākas palūgt savākt savus elkoņus, jo traucē man pārslēgt ātrumus.
Bez tam rezerves riteņa nav, jo nav jau vietas bazāžniekā, bet ir kaut kādas putas ar ko uz īsu laiciņu aizlāpīt pārsisto riepu.
Tāda nu tā mazā mašīnīte ir. Stipri šaubos vai tāda derīga uz Latvijas ceļiem. Kur nu vēl vīrietim, kuram bagāžniekā ir viņa štrumi. Viens ir skaidrs, ka kad atgriezīšos dzimtenē tad pirkšu lielāku autiņu ar ko varēš mierīgi pārvietoties pa latvijas ceļiem.

Vinnija      Nelasīju visus domu graudus, bet iesmaidu par janisb nabagu un aivariga knauzeru teorijām. man ir mazs auto. šodien uz tīnūžu ceļa nebija, kas varētu braukt ātrāk un vienlaikus stabilāk. viens rīkoja gonkas, kamēr ietriecās traktora pakaļā P; Auto dzelži ideālā stāvoklī. Nav pēc plūdiem. Uzbūves rokasgrāmatu esmu izlasījusi (de). Vienistabas dzīvoklim visas ekstras +skats uz Dvinas pretējo krastu D:

Vinnija      Kas vispār letiņiem/krieviņiem par braukšanas kultūru? Galvenais ir apdzīt, bet pēc tam čunčināt pa priekšu uz 110...110.ibio.

DanaL      Un, nedod Dies, apdzīt vīrišķi, kurš, pa telefonu ļerkstēdams, čunčina pa priekšu ar 85. Dzenas pakaļ, apdzen un atkal ļerkst un krīt visiem uz nerviem ar saviem 85 km/h.

Chris1986      Vo, vo, man ar patīk Toyota mazā gala mašīnītes - vai Aygo vai Yaris. No pilsētas tā īsti neesmu izbraucis jau kādus gadus sešus. Nu, ar lieliem motoriem vajadzīgas tiem, kam katru dienu uz darbu 100 km jābraukā pa šoseju. Bet nu, ja tā, tad tur ar galvu kkas drīzāk nav kārtībā

Vinnija      Jā, arī nedomāju, ka pavadīt 20% dzīves kratoties šurp-turp un likumsakarīgi darbā atrādoties iztirstas jāņogas agregātstāvoklī ir adekvāti. Paskatoties uz Rīgu no gaisa balona, tie mikrorajoni jau tādi mīlīgi lauki vien ir, sevišķi tie uz jūras pusi.
Pārdomas par dzīvokļiem. Es vienmēr pērku skatu, visu pārējo var attīstīt individuālā kārtā. Mūsdienās tekoši jumti vairs nav aktualitāte. Zemie stāvi tomēr dažām īrnieku kategorijām ir must have-sunīšu īpašniekiem (kāpšana pa trepēm tiem attīsta/ var attīstīt mugurkaula skriemeļu nobīdi), zīdaiņu māmiņām (trauslām būtnēm ratu nešana var izraisīt trūci) un overweight senioriem vai senioriem ar saslimšanām. Pārējiem neredzu iemeslu neizmantot dzīvokļa priekšrocības pār māju (vienīgās hi hi. atskaitot labierīcības-dažos/vairākos gadījumos mazturīgākiem māju īpašniekiem ar šo punktu ir gemorojs) D:

Vinnija      DanaL, tu pārvietojies ar 85? :

debra1      Galvenais, tava masiina nedriikst buut lielaaka par prieksnieka auto...

aktiva56      Latvieši ir viena skaudīga tauta. Vai nav vienalga ar kādu mašīnu braucam. Ha, ha ha. Bagāts brauc un izrāda savu bagātību, nabags iet ar kājām.

av2      Ar ko katrs brauc, man ta vienalga. Es izvelos labu, un tas automaatiski tomer ne-leets, un eertu , aatrtru autinnu. Kas labi juutaas arii liikumos , uz ledus, ziemaa utt. Ja kas, pa graavjiem ziemaa visvairaak vaartaas tiessi ggipi , pilseetas pseido ggipi , visaadi tur 4x4 utt ....ar vissezonas riepaam. Aaksti ! Jo iipasniekiem galvaa ir "atsaldeeta domaa", ka es te ssitaadu krutu ggipu, kaadas veel riepas. Mazs nosleepums, bremezeejot nav nekaadas noziimes tavaam ggipam, noziime ir riepaam, un bliivei....strap seedekli un stuuri. Avaarijas ziemaa lielaako tiesu notiek bremzeejot, un liikumos. Tas noziimee, ka arii piedzinnai nav iistas priekssrokas ziemaa, atkal, tikai labaam riepaam, un brauceejam. Marka, hmm var buut arii gaumes lieta.

tracer      Biski smiekliigi..kas ir labs auto?premium klases? Nu taads volvo ar aadas benkjiem..vai audi a8..nu nav slikti auto..bet parasti visi ar milzu noskreejieniem.es kad redzu taadu gailiiti kursh ziimeejas ar pusmiljlnu noskreejiena auto..naak praataa doma ka vinjam fetish..uz vecaam daamaam..uzreiz pruekshaa skats kaa triusdesmitgadniejs ved pie rocinjas omiiti..un vakaraa buco to

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu