Cik tas ir reāli, ka līdz 2025, gadam Latvijā nevarēs braukt ar lietotaam automašīnām?

Sakaraa ar Eiropas pienemtajiem meeriem ,paariet uz videi draudziigu transportu ,prognozes,ka samazinot pielaujamo co2 izmeshu daudzumu ,lietotie autini vairs nespees iziet skati un nevarees piedaliities celu satiksmee.Cik reaali tas ir iespeejams muusu Latvijaa ,kur elektromobiliem nav pietiekoshi daudz uzlaades staciju un cenas shiem auto ir kosmoss ,vidusmeera iedziivotaajam.

kvarts      Būs jāpāriet uz zirgu...bet daži varēs braukt ar dīzeļiem...

AivarsN      Šodien viss notiek tik straujos tempos, ka pat 10 gadus tālu nākotni grūti prognozēt pat fantastiem. Pēc 100 gadiem varbūt visi pārvietosies ar gaisa transportu, vai arī pēc kārtējā pasaules kara ar masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu, izdzīvojušie tramīgi līdīs ārā no alām, lai sāktu apgūt akmens darbarīku izgatavošanas tehnoloģiju, kā tas jau vairākas reizes noticis pasaules vēsturē.

etc      Līdz 2025. gadam varēs braukt ar dīzeļiem. Gan jau varēs braukt arī pēc 2025. gada, jautājums tikai - vai to atļaus lielajās pilsētās.

Labrador      Pa lielam , shaadu projektu biidiitaajiem neinteresee nekaada ekologjija , ekonomija vai droshiiba. Vinju meerkjis ir pelniit visiem iespeejamajiemliidzekljiem un metodeem. 2021-04-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu