Polijas tiesibas

Sõdien mans kolēģis saņēma poļu tiesības...ir kopīgaja es datu bazē ..ko Jūs domajiet par so??

elfu_mazulis  1 1 Kādas apliecības katrā ES valstī? Tad jau neviens nevarētu ar mašīnu ceļot pa ES.
Iz interneta ārēm:
"Jums var būt tikai viena ES vadītāja apliecība. Parasti jums nav jāmaina braukšanas tiesības pret vietējām, ja pārceļaties uz citu ES valsti. Tomēr, ja vēlaties, varat brīvprātīgi tās apmainīt pret analoģisku dokumentu jaunajā mītnesvalstī.
Apliecība jums jāpieprasa tajā valstī, kurā parasti vai regulāri dzīvojat. Parasti tā ir valsts, kurā jūs katrā kalendārajā gadā dzīvojat vismaz 185 dienas privātu iemeslu vai darba dēļ.
Jums ir sava apliecība jāapmaina obligāti šādos gadījumos: ja esat pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus jaunajā dzīvesvietas valstī."


Bet par liegumiem gan neko nepateikšu. Ja tādi ir bijuši, tiešām prātīgāk piezvanīt un pajautāt atbildīgajām instancēm.

etc    2 Tad jau laikam tās tiesības dabūja par "poļu naudu" :D

janisb      Polijā vadītāja apliecību var iegūt polijas pastāvīgie iedzīvotāji, ja tiesības ir iegūtas tur, bet deguns ir deklarējies LV, tad pēc pirmā CSN parkāpuma soda dabūs mainīt uz LV dokumentu, pie maiņas arī iestāde pārčekos vai viss kārtībā ar orģinālo dokumentu.

janisb    1 Ja ir liegums braukt latvijā, tad izdarot pārkāpumu ar šādu vadītāja apliecību, var tikt pie kriminālprocesa, un, ja nepaveicas, dažus gadus pasēdēt, jo LV liegums nozīmē, ka arī citā valsti iegūta vadītāja apliecība šeit nav derīga = "parkāpums veikts, bez derīgas autovadītāja apliecības"

rokons      Ar LV tiesībām esmu gan Eiropā gan ASV braucis. Bez problēmām. Tikai jautājums ir cits - kas pieņēma lēmumu aizliegt braukt. Ja tiesa, tad smags pārkāpums, var nākties pasēdēt.
Un, uz kāda pamata Polija izdeva vadītāja apliecību, tak laikam ne B klases. Kur un kā kārtots eksāmens ( tak poļu valodā). Kā pierādīta rezidentvalsts - Polija?
Ja grib, var rakt ilgi un dikti

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu