Motocikls sievietei - motocikla izvēle un iegāde

Ir dzimis plaans nopirkt moci. Bet nav ne jausmas kaads man buutu piemeerots. Turklaat es no tiem itin neko nesaprotu. Bet veelos saprast. No gala man buutu jaakjeras klaat?? Un kur?

saabers  2 1 prieksh nosishanaas tev gana labs buus arii motorolleris

saabers  1   4diena, visu cienju tavam aparaatam, bet ja cilveeks saak ar to, ka neko nezin, neko nesaprot, bet gribaas, tad labaak, lai patrenneejaas ar scooteru..pietiek jau to, kuri kaa pirmo moci panjem, kaa minimums 500ieku, iziet pirmo tehnisko apkopi un uz otro vairs neierodaas....paraadaas tik jauni † kapseetaas

WEEISS      www.liepas.lv
www.ksm.lv
www.moto -x.lv
www.af.lv
Derees vai veel kaadu?

oHo      Ideaalais variants ir mekleet draugus/pazinjas motocikistus un izmeegjinaat vinju motociklus (ja ljaus, protams). Principaa, ja tas ir pirmais mocis un liidz shim neesi braukusi, vairaak par 125 vai 250cc nebuutu nepiecieshami - pabrauksi paaris sezonas, tad vareesi domaat par ko jaudiigaaku. Iesaakumam visdriizaak noderees klasisks ielas variants, ar shosejniekiem vai choperiem saakumaa labaak neaizrauties. Gads... nu to jau peec atveelamaa budzjeta jaaskataas, protams, jo svaigaaks, jo labaak.
Veel svariigs kriteerijs mocha izmeera noteikshanai - noliec moci guljus un meegjini piecelt, ja nesanaak - meklee ko mazaaku :)

lietotajC      Sadursmē ar policijas automašīnu gājis bojā Latvijas vicečempions motošosejā

Rīga, 12.jūl., LETA. Motociklists, kurš piektdien gāja bojā Sateklas un Elizabetes ielas krustojumā pēc sadursmes ar Rīgas Pašvaldības policijas automašīnu, bija pagājušā gada Latvijas vicečempions motošosejā, "RBS Skals Ducati Racing Team" vienības dalībnieks Jānis Turks.

Negadījumā aprāvusies talantīga un daudzsološa sportista dzīve, aģentūrai LETA atzina "Ducati Rīga" pārstāvis Viesturs Deksnis.

1982.gadā dzimušais Turks bijis viens no labākajiem Latvijas sportistiem "Supersport 600" klasē un cīnījās par godalgotām vietām arī šogad. Vēl maijā viņš uzvarēja Krievijas motošosejas čempionāta pirmajā posmā.

Līdz ar traģisko sportista bojāeju aprāvusies arī visu kopā ar viņu iecerēto ideju realizēšana attiecībā uz komandas nākotni.

Kā ziņots, ceļu satiksmes negadījums notika piektdienas vakarā ap plkst.19.30. Pēc RPP preses sekretāres Ineses Tīmanes teiktā, vairāki liecinieki stāstījuši, ka motociklists braucis lielā ātrumā un mēģinājis vienu no mašīnām apdzīt pa labo malu. Manevrs motobraucējam nav izdevies, un viņš lielā ātrumā ietriecies policijas automašīnas sānos.

Turpinās negadījuma izmeklēšana, RPP ir ierosinājusi arī dienesta pārbaudi.

(c) Leta

protams, ka nomirt var arii gultaa, bet labaak attiekties pret shito visu mochoshanu nopietni.

niknaa_baikere      ehhh, vechi, vechi! juus tik domaajat, ka viss ir juusu rokaas un vecenes uz neko citu kaa vien beernu razhoshanu nav speejiigas, ne?
mans ieteikums jaunajai moto brauceejai buutu sekojoshs: saakumaa dodies uz motoskolu un ieguusti attieciigu kategoriju. tas paliidzees izveeleeties - vai tas viss tev iet pie sirds vai nee?
ja nolemsi pie shii trakuma palikt - tad taalaak ir pats gruutaakais - piemeerota mocha izveele. attieciibaa uz tipu - ar to pashai vien buus jaatiek galaa. vienam patiik liidz ausiim izcakinaati, citam visurgaajeeji, citam atkal tikai un vieniigi shosejnieki. citam atkal patiik mieriiga braukshana, bet citam aatra un dazhkaart pat paargalviiga. peec tam - izveele peec kubatuuras. pareizi puishi teica - labaak saakt ar kaut ko mazaaku (liidz 400 kubiem), tad paariet uz lielaakiem tilpumiem. atlicis pats peedeejais posms - piemekleet to, kas der peec taviem aareejiem parametriem. auguma. peec personiigaas pieredzes saku - tas nebuus viegli. mocis patiks, cena pienjemsim arii, bet kaajas pie zemes pielikt nevareesi. naaksies skatiit naakamo. un tad veel - neiesaku njemt jaunu moci. nenoliedzami kritieni buus. a jaunu apskaadeet - saapiigi. lai gan jaunaas paaudzes mochiem ir priekshrociibas - tie ir vieglaaki:))
ceru, ka kaut kas no taa visa noderees!

kuguaars      Es braukaleeju jau 6-to sezonu ar motorolleri un uzskatu,ka shis braucamais meiteneem ir piemeerots,kaut gan,miera jau naf,luukojos ar peec kaa lielaaka... :))
Protams,taalaakiem izbraucieniem rollitis neder,bet pilseetai-ideaali!Tad gribeetos jautaat-vai auto vadiitaaja aplieciiba Tev ir? Vai ar auto arii brauc?Tad buus vienkaarshaak uzvesties uz ielas.. :))
Piekriitu niknajai_baikerei-saac ar motoskolu!
Supppper!Kaa man patiik,kad meitenes brauc ar mociishiem!Vismaz ir domu/sajuutu biedrenes!
Zhanet,lai Tev izdodas un veicas! :)))

azuzu      to kuguaars
man domat, ka motorollers ir vaja parodija pat ne mocim, bet mopedam...

_PLAYBOY_      Tad labaak nepeerc! paluudz kaadam, lai Tevi pamaaca braukt un tad ja taa lieta padodas, tad laid pa Bikjerniekiem vai pa kaadu citu sleegtu teritoriju! un labaak neraadies uz ielaam, ja neveelies, lai kaads iditots vai arii pavisam normaals cilveeks vienkaarshi nepamanot nenotriec Tevi! :) good luck

kuguaars      to azuzu
tad jau Tu jeedz kaut ko no mopeediem?!Malaciitis!Parasti saak ar aabeci.
Zhanet,izmeegjini pati,jo redzi-viedoklji atskjiras taapat kaa personiigaas pieredzes! :))))

I_S      125cc vai 250cc????tu ar to moci gribi braukt vai stumt?????
man pirmais bija honda cbr600(98 gada),peec 3 nedeeljaam sapratu ka tas ir par maz!nopirku suzuki gsxr750 98gada.pabraukaaju vienu vasaru...tagad man yamaha R1 (1000cm).tagad gan pietiek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu