Opel Frontera atsauksmes

veelos pirkt OPEL FRONTERA 94 gada...pastaastiet par defektiem un vai ir veerts mainiit pret opel vektra-95 gada!

batars (2006-08-05 20:46)      vips var audi var aizbaazt aiz savas aizluupas...nevis hadene,bet biezpiens.taapat kaa bembjiem.
bet Tu...jautaa,vai veerts mainiit vieglo pret apvidus?...esmu braucis ar abiem.zinu vienu.frontera-tas nav tas,ko veeleetos sev.

Maverick_klons_Nr2 (2006-08-05 22:16)      Sevi cienošs vīrietis drīkst pārvietoties ar trim marku auto : BMW, Mercedes un Jaguāru.

Audi ir priekš tiem, kam nepietika naudas Mersim (tā saka paši vācieši)

Opel savukārt ir visai optimāla izvēle, ja jāiekļaujās saspringtā budžetā. Kā "firmas auto" varētu būt neslikta izvēle. Diemžēl visi opeļi daudz rūsē.

Konkrēti kā Frontera - nu manuprāt nekas īpašs starp citiem džipiem. Ir arī kolorītāki džipi redzēti.

Bet pirms tādu izvēlies, lieku reizi pārdomā - kur tu ar viņu brauksi, vai tev vispār vajag džipu, kāpēc te vvajag džipu un kādu džipu tev vajag ?

xray (2006-08-06 19:43)      Sevi cienu, taapeec ar eiropas auto peedeejos gadus nepaarvietojos, tikai jenkji, seviskji Firebird 5,7-superiigs dizains, jauda, eiropas konservbundzhas peerk taadi, kuriem benziinam naudas nav, mersi jau saakushi izlaist turcijaa un ukrainaa

xray (2006-08-06 21:05)      Mana drauga teevs jau 8 gadus brauc ar Opel Ascona, nopietnu probleemu nav bijis, kaut arii pats maz zina, kaa auto pieskatiit.Auto iegaade-laimes speele, peerkot obligaati-diagnostika.

cako (2006-08-11 09:04)      fronteru vaig ņemt tikai no 97 gada,kad sākās pārejas modelis ,vecie ir tādi paši kā žiguļi salonā..ja gribās braukt ar dārgu žiguli tad tik maini nost savu vectru

Vecais_runcis (2006-08-25 18:36)      Frontēras vārgās vietas: Ķēde razdatkā, priekšējā tilta stupicu saslēdzēji(Rokas ir ktrietni drošāki par automātiskajiem), Rāmis pie pakaļējā tilta astiprinājumu vietām un pakalējā šķērssija, Pakaļējā tilta reduktors(Ja ir ar SLD), kardānu krustiņi(Birst nepārtaukti, ieteicams mainot likt TOYOTA krustiņus.)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu