Jaguar - auto sievietei?

Interesē viedoklis par to, vai šis auto piestāv sievietei. Īsi un konkrēti:))

Torpedo    2 raima, da man simts gadus tāds Jaguārs nav vajadzīgs - auto ir pārvietošanās līdzeklis, nevis skaistumpriekšmets. Un vispār daudz veselīgāk ir braukt ar riteni vai staigāt kājām. Nekādas villas pie okeāna, medību namiņi un privātas lidmašīnas arī galīgi nav vajadzīgas - tik liekas klapatas!

vilks28      Nē ,tad drīzāk kāds BMW,vai Mersis.

vilks28  1 2 Sievišķīga mašīna man liekas PORCHE. Ja ņem no sporta gala auto.

Lele  4 2 Nevar visas sievietes mest par vienu bortu. Ar jaguaaru brauks ziimulji (gan sievietes, gan viirieshi), personiibas, kas slimo ar mazveertiibas kompleksiem, kuri eksistee un juutas labi tikai tad, ja uz vinjiem ir veersta uzmaniiba...

vellata      Ja viņa to var atļauties, tas piestāv.

Ne_smukais  1 1 To Lele viedoklis: Tad jau sanaak ta, ka visi un visas kas braukaa ar dargaakam mashinam ir ar mazvertibas kompleksiem nomociiti? Nesmidini. Jebkuram cilvekam patik komforts. Tikai cik daudz katrs spej atlauties. Domaju, ja tev pie durvim kads davanaa noliktu to pashu Jaguaru, tu butu prieciga. Tadu teikumu var izshplaut tikai aiz skaudiibas. Un bez blaa blaa blaa

makinlijs72    1 jauns golfs maksā kā divi lietoti porche cayeni un nez cik jaguāri.austrumeiropas skatījums par dārgām mašīnām no tālajiem 90-tajiem un cilvēkiem ,kuriem ir maldīgs priekštats par statusa atribūtiem.:)

Lele    5 Ne_smukais...

Ja man pie durviim noliktu Jaguaaru, es vinju paardodu un nopirktu normaalu komfortablu mashiinu, kura "nekliedz" uz ielas un nepieveersh uzmaniibu..man taa nav vajadiziga. Un Jaguaars un komforts..vispaar ir diskuteejama lieta.

Svece    2 Jaguārs ir marka , vēlams jau arī modeļa nosaukums.

Ja tev Jaguārs ir uz jumta , bet tev pofig- baigi piestāv. Ja tev infarkts un histērija par nolauzstu spogulīti- nepiestāv.

velnav  2 1 Dāmai 32 gados ar gaišiem, GARIEM matiem, slaidām kājām, piegulošā kleitā (garā) - piestāv sarkans kabriolets FERRARI !!!!!
Visām pārējām pietiek ar Golf -u

HOUSE  1 2 Tas droši vien būtu pirmais, kas mani atturētu satikties ar Jaguar īpašnieci. Statuss un vēlme to pasvītrot? Nezinu, man būtu kauns braukt, ja vien tas nebūtu oldkārs. Tas vairāk izklausās pēc mazā cilvēka sindroma, bet noteikti pērc, jo droši vien neizproti šo terminu.
Kādreiz bija pētījums un izrādījās, ka intelektuāliem cilvēkiem mājās ir akvārijs un tie izvēlas SAAB un Toyota...BMW netika minēts :(

008      Vai nav vienalga, vai piestāv vai nē! Galvenais, ka pašai patīk un ir omulīgi! :)

janisb    2 Piestāv, ja vien ir kāds ēzelis kas maksā par šī auto uzturēšanu :D

neko    1 " ja vien ir kāds ēzelis kas maksā par šī auto uzturēšanu :D"
... nu ne jau visas ir ´nabaga latvietes´.. ir ar tādus kas bez solārija un fitnesa var ar šādus izdevumus atļauties un pat īpaši par nedomāt;)

edding    2 Tās, kuras reāli var atļauties nopirkt un uzturēt 10.-13. gada Jaguar, šeit tik naivus jautājumus neuzdod.
Zinu ka neatbildēsi, bet būtu interesanti kaut reizi uzzināt, ko dara ar OHO publikas atbildēm. Tiešām ņem vērā? Kurus tieši? Pat tos kuri pretrunā ar pašas viedokli, ja tāds vispār ir?

Karmensita      smuks auto

vilks28      Rozā Jaguārs ? Nu nezinu -perversi.

Labrador      Jauguar ir paarstaajis buut aristokraatu auto kaadus 20 gadus atpaklj.

psychobitch      pie mums visi mammīši brauc ar jaguāriem...

av2    1 jaabuut ir kaadam tiessi iemeslam, lai izveletos kaadu angllu autinnu. Sievietei piestaav autinnss, kurss nerada probleemas. Un jaguar tas noteikti nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu