fotoradars, kādā secībā jāreaģē

Lietaina piektdiena Rīgas ielās. Ieraugu kārtējo fotoradaru un veicu ātras darbības tādā secībā: 1.ieraugu 2.skats spogulī.3.bremze.4.skats uz spidometru. 4.atvieglota nopūta.
Kāda ir jūsu reakcija?

a2uc      Varbūt kāds ir testējis pretējo zibspuldzi? Iekārtā uztver zibsni un raida pretī tādu pašu gaismas zibsni. Rezultātā foto attēls izgaismots. Protams arī aizliegts uzstādīt, jo atļauts ir tikai maksāt, maksāt un maksāt :D

Aborigens      Vismaz pagaidām man liekas, ka tomēr viss ir diezgan lielas pielaides robežās, vairākas reizes ir bijusi doma, ka šoreiz nu gan būs, bet pagaidām mani saudzē.
Pa Rēzeknes ielu gan laikam jāaturas braukt, ja pat dzīvojamā zonā stellē auhšā.
Katrā gadījumā laikam līdz pirmajai reizei nepiebiedrošos to braucēju pulciņam , kas gar foto radaru brauc uz 45 vai 85... :D

natural      pagaidām radari strādā divos diapazonos......vai nu tie reaģē no 40 metru attāluma, vainu no 70 metru attāluma, tāpēc ieraudzīt"beidzamajā brīdī" tas ir plaš jēdziens. Vienkārši brauciet pēc noteikumiem, gan degviela ietaupīsies, gan beidzot kultūra uz ceļa parādīsies.:)

damn      Problēma ir tā, ka ieraugot radaru vairums sabremzējas -5... -10 zem atļautā.

neratni_stasti      Vienkārši braucu aptuveni +5-10 km/h virs atļautā. Man nekas tā nedeg, lai būtu jābrauc ātrāk. Uz tiem ceļiem, kurus es ikdienā lietoju, zemie lidotāji gadās reti; apkārtējie brauc aptuveni tikpat ātri cik es.

PAPA      ....uzstādi a/m pret radaru ierīci,simts metrus pirms radara kas novietots ceļa malā tavā a/m atskan pīkstiens un laikus samazini ātrumu,jo strauji bremzējot kāds var tavai a/m iebraukt pakaļā....

smooth      jollyroger (2012-04-20 18:31) viedoklis (C:)
"1. ieraugu
2. āā, bļa
3. zibsnis
4. teksts krievu valodā.. "

:D :D
Arī mans variants..

Eneile      es tā palēnām eksperimentējot tik daudz esmu sapratusi, ka pilsētā braucot uz 54 viš mani nefotografē. uz 58 jau fotografē. bet precīzi robežu neesmu uzķērusi, jo vienkārši aizmirstas, kaut arī katru rītu pa ceļam uz darbu 3 gab. sanāk pabraukt garām.

sandra1111      pacenšos lai mani nofoķē smaidošu un paceltu vid.pirkstu.pārsvarā zinu vietas kur tie atrodas,,,un brīdinu pretīmbraucošos(runa par lielajām trasēm)

JurisK      Es uz fotoradariem nereaģēju vispār, jo braucu ar atļauto ātrumu +/- , reaģēju uz radaru pikapiņiem tikai. Pie tam zināmos maršrutos radaru vietas jau zināmas, pie tam - visi tur velkās kā nolēmēti, pie tam daži vēl izmisīgi bremzē uz 30km/st! Uz tādiem gan reaģēju adekvāti - apsaukāju par cirvjiem, lošiem un losenēm!:)

Vientulaisvilks      Jau vairākas reizes ir bijis ka priekšā citi strauji bremzē un es ari spiests likt pa mēmajiem, nedomājot par sava auto dirsu, iepisīs kāds pakaļā vai nē !!! ....bet es vienmēr visiem midžinu ar tālām gaismām, gan ka fotosesija iet, gan ka menti kaut kur ir, ...un forša sajūta ir ka tu lido uz 150-170 un tevi kāds pabrīdina !!!!!!!!!!!!

garaamejoshais      Es daru taa - 1. Vienlaiciigi bremzeeju un saku blj*ģ ... 2. katram gadijumam izstiepju videeji pirkstu ar attieciigos zhestu, ja nu vinsh tomeer nobildee... , tad atkal braucu kaa ierasts

edmunds    1 ekonomiski izdeviigaak ir uzreiz leezeni bremzeet jo ir ceriiba ka radars nefiksee mainiigu aatrumu. un atlaist bremzes pie atljautaa aatruma. trakaakais ka celja ziimes ir tik bezjeedziigi saliktas ka tu pat iisti nesaproti cik tur tas aatrums atljauts :D

Lucy      Nekas nav jāveic.Šitā stulbā bremzēšana ganrīz pa mēlo pilnīgi besī.Ja jau esi ieradzījusi,tatad jau nofočēta,lai nebūtu neadekvāti jābremze,brauc vnk pēc noteikumiem.
Mani besī tie idioti kuri ieraugot radaru nomet uz30-40km/st

NARINJA      ...vai tad uz tādiem vispār iespējams "uzrauties"", ja naff pārmainīta nezinot kāda zīme, uz ceļiem taču pastāv autovadītāju solidaritāte un "acu" mirkšķināšana vēl brīdi atpakaļ bija spēkā, uz maģistrālēm stāv zīmes un Vācijas poliči un bagi visiem zināmi kas turneparsts un ārprātīgs? Sistēmas pret radariem LV naff...ja nu vienīgi ko brīdina tad, kad jau foto uzīmēts:)))

lazdarr      ..ko var te vāvuļot par tiem radariem????...jau piegriezies, ka vēl joprojām ir tik daudz a/vadītāju ar kavētu domāšanu...Tāpat jūs neko neizmainīsiet- vairāk skatieties uz ceļu, kā spaidat m.t. pogas un krāsojat lūpas braucot...

av2      GPS / antiradars piikst , znakkit jaabremzee.Un vinni piikst arii, ja uz cella straadaa kaads utt. Vispaar, izteikti samazina notikusso avariju skaitu noteikti tiessi radaru detektori autinnos , nevis tie nosleeptie radari passi.Jo, ka jau mineeju, pabriidina soferi , ka uz cella straadaa, buus sassaurinaajums, arii speciaalie dienesti izmanto lai pabriibinaatu paareejos satiksmes daliibniekus. Eerti visiem.Vismaz ASV ir taa.Kaapeec radaru detektoru lietossana ir..... aizliegta LV nav ne jausmas.

fernfahrer      parasti uzraujos vidēji reizi mēnesī, jo esmu akurāts braucējs, bet reizēm baigi ātrs. Parasti sabīstos ne pa jokam un darīt kaut ko ir par vēlu. Pati fotografēšanās naktī ir diezgan nepatikama, jo pēc tam grūti kaut ko redzēt. Viss tas būtu štrunts, bet saņemt bildes konvertā man nākas šad un tad... žēl, ka melnbaltas, esmu vairāk krāsu foto cienītājs..:)) 2012-08-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu