Auto sieviete - bez pieredzes

Uz kuru pusi skatities un vispar ko darit? Summa butu ap 3000, max. 4000 eiro. Auto vajadzigs brivdienu izbraucieniem ar 2 berniem, kam vairs nevajag autosedekli. Mazliet ari pa pilsetu. Ekonomisks, mazs, var but ar 2 durvim. Velams ar meh. Karbu. Viriescilveka, kas var pamaniit un pieremonteet defektus, nav. Sava meistara ari ne, jo lidz sim sava ipasumaa auto nebija.

typhoo      Ieveertee sho:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/fiat/stilo/kdoph.html
Tiesa diizelis. Bet shis ir labs motoriitis, ekonomisks. Un jaudiigs. Pats ar taadu braucu, tikai universaali.
Vai kupeja:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/fiat/stilo/mbeme.html
Vai Punto par piemeeru:
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/fiat/punto/feepd.html
un neklausi tos, kuri apgalvo, ka Itaalji ir suuds. Ne vinji ir braukushi, ne pashiem taadi bijushi. Bet man ir jau 4 fiats. :)

Geisha  2 6 Par labu seksi veči gatavi ne tikai Tavus bērnus vizināt, bet daudz, daudz vairāk....

typhoo  1   Galvenais ka par Itaaljiem prasa sameeriigus, adekvaatus ciparus, nevis kaa par vw, audi un volvo. Tie ir stipri overpraisoti.

kvarts    2 Manā skatījumā piemērots būtu kaut kas no Suzuki, vienārš ,gana izturīgs, labi aprīkots, maz pa servisiem jādzīvo. un bez bēdām var ņemt benzīna dzinēju. Ar Tavu budžetu tīri labu gadu var atrast. Tikai nevajag automātu, daudz labāk būs mehāniskā kārba.

vilks28      Laba Škoda nebūs lēta. Lietotas tavā cenu diapazonā viss būs laimes spēle, arī pat dārgākas. Galvenais lai nav sista stipri un sarūsējusi lupatās un dzinējs ar ne pārāk lielu noskrējienu. Visu pārējo var nedārgi salabot. To jau te pārmaluši ir desmitām reižu , ja pati nerubī meklē pīplu, kas palīdzēs un viss.

nekasnopietns    3 Auto jāpērk tāds, kas patīk. lūzīs visi, bet ja patiks izskats, tad prieka vienmēr būs vairāk. Un nevajag klausīties latviešus "Parastos" - pērc lai lēts remontos utt.
Nevajag pirkt eksotiskus auto, tas arī viss.
ieteicams palikt pie vāciešiem, bet ja patīk kāds japānis vai francūzis, tad kāpēc ne. Itāli, korejieši vai jeņķi gan prasītu padziļinātu izpēti, pirms pieņemt lēmumu.

nekasnopietns      un pirms pieņemt lēmumu te - http://www.whatcar.lv/auto-testi/ var palasīt gan auto testus, gan īpašnieku atsauksmes. ne viss ir objektīvi, bet tomēr šo un to var izsecināt. Ja neuzskati sevi par speciālistu, tad ir vērts izvēlēties auto no katras auto klases topa piecinieka. tavs variants būs atrodams pie "mazie ģimenes auto", " ģimenes auto" vai "kompaktie biznesa auto". ja būs kas konkrēts jau iekritis sirdī, tad ja ir vēlme - uzjautā. Domāju ka varēšu šo un to sīkāk pastāstīt. Un cena lietotam auto drīzāk jārēķina 3000 - 4000eu.

Agatem    2 Man paziņa nopirka pa 4000 tojotiņu avensis, 2005.gada benzīns, sakopa, un ļoti normālā stāvoklī auto.Pa šo summu var atrast arī acij tīkamu auto, kuru pašai nav kauns kur noparkot.

aisiic      Pērc manu 4. golfu. Hečbeks, 2.0 benzīns/gāze. Ar 15 eur nobrauksi 380 km, lētāks par dīzeli. Bez rūsas, tehniskā kārtībā. Paliks vēl nauda pāri citām lietām... Bildi varu privāti parādīt!
Nu, es tik tā... Vnk meklēju labu saimnieku, kas nenojās to mašīnu un pabrauks vēl vismaz 4 gadus bez bēdas, jo ieguldījumus prasa reizi divos gados. Protams, kā brauc :D
Tā nav reklāma! :P

winstons    2 Ja retiem izbraucieniem pa brīvdienām, tad lētāk un izdevīgāk sanāks vīrietis ar mašīnu.. Tos 3-4 tūkst. eiro labāk jaunā mēbeļu iekārtā ieguldi..

Agatem    1 Man auto ir, bet vīrietis ar mašīnu, izbraucieniem un ar nenodzertām tiesībām nebūtu slikti, eh, atpūstos sēžot labajā pusē.....tā, ka vīrieši CV sūta arī man, ne tikai tagad visi Miai;)))

Piparjods      Jā, izvēlies FIAT vai AlfaRomeoun tiksi pie daudz seksa :D Noteikti nebūsi zaudētāja. :D
No nopietnās sadaļas. Ir tehniski labākas vai sliktākas mašīnas, par to var daudz spriest, bet kādas tiešām nevajag ņemt: ar rūsu.

Students02  1   Ja gribi ar baudu, tad meklē BMW 120 ... (izgatavotu Vācijā!)

Jankels0000001    2 brivdienu izbraucieniem var panjemt nomaa masinu un viss!kam tev tas cakars?servisi meistari utt!

Snowagain      Nu tagadējās vācu a/m par praktiskām un uzticamām mēle nelocās.
Ja pa godīgo, tad visas a/m pēc 2003. gada ir vienādas (s#di), atšķiras tikai cena.
Typhoo ieteikums vērā ņemams. Pats braucu jau 17 gadus ar francūžiem.
Ja Aisiic "Golfs" ir tāds kā stāsta, tad pat ņemams. Bet nu braukt ar kolhoznieku auto sievietei ir tā kā sevi necienīt.

Byick9    1 Iesaku Eiropas auto ar benzīna dzinēju, auto markai nav izšķirošā nozīme, ar kādu puslīdz saprotošu meistaru skaties auto reālo stāvokli. Ja nav problemātiski, izej attiecīgā auto dīlera servisā pirmspirkšanas pārbaudi .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu