Baltkrievijas dīzeļdegviela

dīzeļdzinējsPadiskutējam par pieejamo vai arī kreiso dīzeļdegvielu- cik laba tā vieglo auto d/ motoriem? Pēc -viena tante teica- nostāstiem, ir gudrīši, kas pievieno degvielai divtaktu(varbūt četrtaktu?) dzinēju motoreļļu, lai itkā paaugstinātu eļļošanu augstsp. sūknim un sprauslām. Piem. Lukoil d/degv. esot par sausu..Kā ar Baltkrievijas degvielu vietējos motoros? Pildu to..vēl jau braucu...Pāragri spriest. Kā citiem?...

jollyroger (2012-10-08 18:33)      visa firmas Baltkrievijas filiāle braukā ar dīzeļiem. Tas nozīmē katra mašīna nobrauc pāris simtus tūkstošus. Neesmu dzirdējis, ka būtu bijušas dzinēju problēmas.

laukuviirs (2012-10-08 21:18)      Izskanēja doma par eļļu pie degvielas- ir tāda lieta, bet tika parasti lieto t2 jo tā sadeg pilnīgi , lieto gan krietni mazākās proporcijās un vēl tikai pavasaros kad gaisa temperatūra krietni plusos, bet tankos zieminieks pat -33.

remboss (2015-01-02 10:14)      Laikam tikai vienu sakarīgu rakstu šeit izlasīju, Edg. Nekad neko neesmu ne jaucis ne lējis klāt dīzelim. Mans TDI 2,5 iet kā bite gan ziemā gan vasarā. Leju gan Baltkrievu, Nestes, Lukoil, Astarte un pa retam arī Statoil.Lai gan tieši uz Statoil ir vairāk neuzticība. Savā laikā Mazdai benzīnam , arī lēju tikai Lukoil un pa retam citos. Autiņš gāja bez problēmām. Ielēju Statoil un sākās problēmas, autiņš bez jaudas un patēriņš baigais, no tā laika arī vairs Statoil degvielas neizmantoju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu