Problema ar palaišanu BMW 320d

Man ir BMW 320d . Auksts motors lec labi vala ,bet kad ir uzkarsis noslapejot vairs nevar palaist. Jagaida kad motors atdziest un tad pielec bez problemam. Kas ta varetu but par problemu?

norts      Vispār problēma suknī nav bet sataisīt var

kinyons      suknis padilis ellu baka lai palielinatu viskazitati (silta solarka ir grutak saspiezama ka auksta un sukna izdiluma del nevar dabut tukzgaitas starta spricejienu )gramus 800 uz baku un uz rumbulu ...standarts

hotabyw      Pie augstspiediena degvielas sūkņa galvas ir atplūdes caurulīte pieskrūvēta,atskrūvē to skrūvi vaļā un iztīri ar urbi visus sūdus , ieskaitot tur esošo vārstu ar sietiņu.Ja vēl neesi sabeidzis galīgi iekšejo servomehānismu,vajadzētu iet,ja ne,nopērc veco mehānisko sūkni ,vadība ar trosīti.

MartinsX_1978      Normaala paraadiiba TDS-iem - suuknis tak sadilis, ko tur ziileet. Jaaremontee suuknis un miers maajaas. Lai cik smiekliigi tas nezinaataajam neliktos, spainis auksta uudens uz suuknja dos apstiprinoshu vai noliedzoshu atbildi shai versijai.
P.S. Siltam motoram aizdedzi var sleegaat iekshaa/aaraa cik grib, kveelsveces neiesleegsies, jo to iesleegshanu un sildiishanas laiku nosaka motora T deveejs. Ja ir virs +5, vinjas nesleegsies iekshaa nemaz.
2013-10-14

Līdzīgi jautājumi
Kapec nelec aukstuma 2.0 audi benzins (14 atbildes)Aukstuma nelec (10 atbildes)Problemas iedarbinat vw t4 (2 atbildes)Problemas ar auto pielaisanu (16 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu