Tehniskā apskate

Gāju ikgadējo tehnisko skati; pārbaudīja praktikants; atnāca viņa mācītājs, paņēma manu mīļo mašinu un tā uz stenda "rullēja", ka likās, ka riepas uz stenda malām pārgriezīs, ka mašīna spruks un tad nenovaldīs... Izteicu pretenziju. Šie pateica, ka bojātas bremzes, novērtēja ar 3... izbraucu uz ielas- mašīna "leca", nevis brauca... tuvākajā (CSDD mājā) parāva bremžu pedāles atsperi un viss ok. Tūlīt veiksmīgi izgāju skati, kaut nevienu "pričendālu"- aptieciņu uttt. nepārbaudīja, ka pie motora gaisa padeves caurule pāršķēlusies pilnīgi, nepamanīja... Cik ilgi mūs visus un visur "čakarēs"...

Lucy (2014-07-09 09:06)    1 miglas lukturiem ir jāfunkcionē un pareizi,ka izšūpina,man pāris x ir nācies tos pielietos,kad uznāca negaiss,lietus,zibens tāds,ka nesaproti virzīties uz priekšu,vai stāties malā..jāaa tur noder un ir jāslēdz muglinieki obligāti,jo redzamība ir 1m 1.5m un miglas laikā arī obligāti jāieslēdz.

lazdarr (2014-07-10 12:07)      Policists ar radaru Njā! "Apzinīgu" a/vadītāju te retums-vados no komentiem. Ko ta brīnāmies, ka reāli lūžņi pa ielām kustās(brauc)- caurām durvīm, nomelnējušiem lukturiem, riteņi no dažādiem šrotniekiem, norūsējuši, izpūtēji pa zemi dr..dnn..drrr vazājas...BET "skates šilte" logā. Gatavs darbam aizsardzībai!

varisr (2014-07-13 23:06)      Cilvēki jau tik vien tur CSDD strādā. Jaunie grib izcelties, kas jau pastrādājuši, tie saprotošāki. Es pats strādāju tādā sfērā ka laboju tos dzelžus. Ir bijis smieklīgs atgadījums ka Volvo C70 izlaiž bez neviena aizrādījuma, bet sieviete pēc tam lāgā stūri nevar pagriezt. Kad prasīja CSDD mehāniķim kas pa lietu, tas atbildēja ka viss kādreiz pirmo reizi notiek. Izrādās ka puisis gribēja ko izkratīt, ka pat stūres reikas korpusu salauza. Bet kā jau rakstīju, tur ir arī normāli cilvēki ar kuriem ko pajoko pie bremžu stenda, un pat ar nelielu defektu uz gadu iedod. Ar norunu, tu gan to salabo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu