Piedevas dīzeļdegvielai

Liet vai neliet piedevas vai moto (divtaktnieku) eļļu dīzeļdegvielai HDi dzinējam?

usinjsh  1 1 "Pašam dzinējam-pie kājas,kāda zupa... ka tik nedetonē."
Nez no kā tā dīzeļdegviela tur cilindros aizdegās ja tur nav aizdedzes sveču:))

anis  1 1 Degšana nav detonācija(sprādziens). Visu izsaka procesa izplatības ātrums... ko nosaka apstākļu kopums.

usinjsh    1 Labi, nestrīdēsimies. Šis nav par tēmu. Tu vienkārši jauc dīzeļdzinēju ar iekšdedzes dzinēju. Dīzelim nav aizdedzes sveces, tāpēc tas strādā uz detonācijas (sprādziena) principa.
Bet ja pa tēmu, tad neko sliktu jau šī divtakta eļļa dzinējam neizdarīs. Bet vai tev ziemā to vajag. Izliec mīnusos, apskat cik tā bieza paliks. Tad vēl ja tavs auto aprīkots ar kvēpa filtru, tas par eļļām pārāk nepriecāsies.

anis  1 1 Dīzelis ir iekšdedzes dzinēja tips. Ārdedzes ir tvaika dzinējs. Un iesaka lietot divtaktu dzirksteļaizdedzes dzinējam domātu eļļu,jo tā domāta sadedzināšanai.

av2    1 Labas piedevas ir daargas, tas viens. Otrs, tomeer jaaskataas, kur, ko lej. Vai piedevas paliidz motoram? Viennoziimiigi, jaa, paliidz. Bet uzsveru, labu firmu, un daargas. Un pieredze ir liela.

Labrador      Piedevas dīzeļdegvielai foto Man ikdienā darbs ar diviem Bergen Diesel četru taktu dzinējiem. Norvēģijā. Parbaudu vien , vai nav kondensāta. Nekādas piedevas pagaidām nav bijis jālieto , bet te ir citas kvalitātes degviela , jo par smugulesanos sūta uz gulagu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu