Traktors T25 rokasgrāmata, elektriskā shēma

Pavisam nejauši saimniecībā ir ienācies traktors T25. Kur vispār var iegūt kādu info jeb vai varbūt kādam ir aizķērusies kāda grāmata(s) par šo brīnumagregātu? Visaktuālākā šobrīd ir elektriskā shēma.

pamparam  1   ieraksti google "Belarus T25A manual" un piedāvājums ir itin plašs, bet ja gribi hard copy, tad visdrīzāk vai nu jāiet uz antikvariātu:) ... da kāda tam divdesmitpieciniekam elektrība - slīpo starteri un lieta darīta:)

gazejs    4 nu belarus un t25 ir liela šķirba.Taču tiešām elektro iekārta šim traktoram ir diži vienkārša.Man protams ir grāmata par šī modeļa uzbūvi un darbību.Droši vien var painteresēties rūpnīcā vai grāmatnīcā arī varētu atrisināt šo problēmu.

Avicenna    3 Man arī tāda grāmata ir kaut kur bēniņos, nezi kāpēc nav izmesta... laikam ar domu - saimniecībā viss noderēs:)

Neatliekama_Rakete  1   Tirgū vai tuneļos ir noteikti šitam grāmatas, dažādas, bet parasti pietiek ar vienu - apraksts un detaļu katalogs. Krievu valodā gan būs un cena apmēram kādi 4 lati.
Bet vispār tas ir baigi labs modelis, ja nav mega lauki jāgāž riņķī. Elektrība tik tiešām nav sarežģīta, ja kaut kādi vadi karājas, tad jau var visu restaurēt ar paša spējām, bet ja jāliek no nulles, tad gan grāmata var noderēt.
Bet ja defekts, tad šim traktoram visticamāk vaina citur nevis elektrībā, jo tas ir prasts dīzelis bez relejiem un visādiem brīnumiem, kas parasti autiņiem pirmie aiziet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu